Food Fyrtel, projekt łączący rozrywkę z kulinariami z różnych zakątków świata, celebrował pierwszy rok swojej działalności. Z tej okazji, w dniach 17-19 listopada, w food hallu odbywały się liczne wydarzenia. A w przeddzień pierwszych urodzin projekt został uhonorowany 3 prestiżowymi nagrodami PRCH Retail Awards.
W trakcie urodzinowego weekendu, goście Food Fyrtla mieli okazję delektować się nie tylko wyjątkowymi smakami z różnych kuchni świata, ale także uczestniczyć w bogatym programie rozrywkowym.
- Pierwsze urodziny to szczególna rocznica. Jesteśmy dumni z tak dobrego i owocnego roku funkcjonowania, dlatego nadaliśmy imprezie wyjątkową nazwę – Welcome to the Carnival. Symbolizuje ona beztroską zabawę i różnorodność, co doskonale odzwierciedla zróżnicowane menu i szeroka oferta rozrywkowa. – tłumaczy Małgorzata Bączkiewicz, managerka Food Fyrtla.
Atrakcje dla wszystkich
Z okazji pierwszych urodzin w line upie Food Fyrtla znalazły się liczne koncerty, pokazy burleski, występy drag queen, a dla najmłodszych – teatrzyki, malowanie twarzy czy pokazy magii. Atrakcjom dostępnym w food hallu towarzyszły dzialania realizowane w social media.
- Zaangażowanie lokalnych influencerów, konkursy i zabawy z nagrodami to dodatkowe działania, które podjęliśmy by wzmocnić przekaz w mediach społecznościowych. Dzięki temu, zachęciliśmy naszych followersów do aktywności i uczestnictwa w obchodach urodzin – dodaje Małgorzata Bączkiewicz
Food Fyrtel potrójnie doceniony
Dzień przed urodzinami Food Fyrtel został doceniony w XIV edycji PRCH Retail Awards. Food Fyrtel zdobył prestiżowe wyróżnienia w dwóch kluczowych kategoriach: "The Biggest Challenge" i "Kampania Otwarcia". To dowód uznania za kreatywną i skuteczną strategię marketingową. Dodatkowo jury konkursowe przyznało nagrodę specjalną dla projektu Food Fyrtel za innowacyjne podejście kreujące trendy gastronomiczne w branży retail.
- Pierwsze urodziny Food Fyrtla były nie tylko świętowaniem sukcesu, ale także podziękowaniem dla naszych najemców i gości. Cieszymy się, że stworzone przez nas miejsce spotkało się z tak miłym przyjęciem zarówno przez lokalną społeczność, restauratorów, jak i osoby zasiadające w jury konkursu PRCH Retail Awards – dodaje Małgorzata Bączkiewicz, managerka Food Fyrtla.