Menu główne
Handlowiec 12/2023
slajd 1
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Tytuł po raz pierwszy ukazał się w 1923 roku
Aktualności
poniedziałek, 22 lutego 2016
Uniwersytet Przedsiębiorczości GK Specjał

4 stycznia ruszył I semestr Uniwersytetu Przedsiębiorczości GK Specjał. Oprócz  podstawowego pakietu szkoleń takich jak zdobywanie zaufania klientów, poznawanie ich potrzeb, skuteczne prezentowanie ofert handlowych i odpieranie obiekcji klientów, istota zarządzania – funkcje i role menadżera, delegowanie zadań i uprawnień, rozwój i motywowanie pracowników przygotowano również profesjonalny film prezentujący merchandising stoiska mięsno-wędliniarskiego.

Podczas oglądania tego materiału uczestnik uzyskuje informacje dot. właściwej obróbki mięsa drobiowego, wieprzowego i wołowego, zastosowania tych mięs oraz właściwego ułożenia lady mięsno-wędliniarskiej. Jest to kompletny instruktarz, który pomoże zaplanować stoisko i prowadzić je tak, aby przynosiło możliwie jak największe zyski.

- Uniwersytet cieszy się sporym zainteresowaniem ze strony franczyzobiorców - zarejestrowanych zostało już blisko 600 sklepów i mamy nadzieję, że niedługo dołączą do nich kolejni franczyzobiorcy świadomi konieczności podnoszenia kompetencji swoich i swoich pracowników. W końcu to z myślą o nich przygotowaliśmy nasz projekt i dla nich będziemy go rozwijać - mówi Maciej Czerwiński, Dyrektor Marketingu PPHU Specjał Sp. z o.o.